Offermans Beeld & Geluid B.V.

''Voor hetzelfde geld wél goed aangesloten.''

Meerssen
Beekstraat 69
6231LE  Meerssen
Tel: 0433580093
offermans@euronics.nl
Vandaag van 11:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: Gesloten
dinsdag: 11:00 - 18:00
woensdag: 11:00 - 18:00
donderdag: 11:00 - 18:00
vrijdag: 11:00 - 18:00
zaterdag: 11:00 - 17:00
zondag: Gesloten
Over ons

Offermans Beeld & Geluid BV is dé speciaalzaak voor Zuid-Limburg voor de betere audio en videoapparatuur, witgoed en huishoudelijke apparaten, inbouwapparatuur en WiFi netwerken.

In 1995 heeft eigenaar Frank Offermans een bestaande winkel aan de Markt 18 te Meerssen (anno nu lunchroom Carpe Diem Meerssen) overgenomen van Elektro van Kan. Sindsdien is de winkel sterk gegroeid. In 2002 is het huidige pand aan de Beekstraat 69 te Meerssen betrokken.

De winkel is opgebouwd uit twee afdelingen.
Aan de voorkant staan de wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten etc. opgesteld. Bovendien is er een ruime collectie aan inbouwapparatuur en huishoudelijke apparaten. Merken die wij vertegenwoordigen zijn onder anderen Beko, Bosch, Bosch Exclusiv, AEG, Miele, Smeg, Liebherr, Schaub-Lorenz en Zanussi. En bekende merken zoals Philips, Tefal, FriFri, Frite, Braun etc. voor de kleine huishoudelijke apparatuur en persoonlijke verzorging (scheerapparaat, föhn c.q. haardoger etc.)

Achterin is de afdeling beeld & geluid, ook wel audio- en videoapparatuur genoemd. Op deze afdeling is een luisterruimte c.q. HiFi studio gebouwd om echte HiFi apparatuur zoals versterkers, cd-spelers, luidsprekers etc. goed te kunnen beluisteren. Bovendien staan er ruime displays van streaming audio apparatuur, soundbars en overige bluetooth apparaten.
De audio merken die wij voeren zijn onder andere Bowers & Wilkins, Focal, Dali, Cambrige Audio, Rotel, Marantz en Denon. Op streaming gebied vertegenwoordigen wij Sonos, Heos, Bose, Bluesound, Cabasse en Samsung.

Vanzelfsprekend is er een grote afdeling televisies met onder andere de merken Samsung, Sony, Philips, LG en Loewe. Van Loewe zijn wij de oudste en meest bekende dealer van de regio met heel veel ervaring.

Anno nu is een optimaal werkend WiFi netwerk niet meer weg te denken. Daarom heeft het team van Offermans zich gespecialiseerd in optimale WiFi netwerken. Dit realiseren wij meestal met het merk Ubiquity / Unifi. Maar merken als Devolo, Linksys, Cisco, HP en Zyxel behoren ook tot ons assortiment.
Wij maken gebruik van onze eigen cloud server en kunnen daarom altijd op afstand uw systeem monitoren en waar nodig wijzigen.

Een groot assortiment aan accessoires complimenteert de winkel. Denk hierbij aan kabels, stofzakken, anti-kalk tabletten, lampen, batterijen, inktcartridges etc.

Vanzelfsprekend is thuisbezorgen en installeren ook dagelijks werk. Dat doet men snel en met plezier. Hiervoor zijn er ervaren en deskundige eigen medewerkers.
En heeft u onverhoopt een storing aan uw apparatuur, dan wordt dat snel opgelost.
Reparaties van onder andere televisies (LCD en LED), HiFi apparatuur en witgoed, zowel vrijstaand als ingebouwd worden eveneens door eigen medewerkers verricht.

Ons werkgebied is grotendeels Beek, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals
Valkenburg aan de Geul en Voerendaal. Maar ook projecten in Roermond, Eindhoven, St. Tropez (Zuid Frankrijk) of Ibiza zijn geen uitzondering.

Kortom, koop bij Offermans en laat je lekker door ontzorgen!


ps. ook zakelijke klanten kunnen al sinds 1990 bij Frank Offermans terecht. Denk hierbij aan professionele televisies en monitoren, professionele geluidsapparatuur, apparatuur voor achtergrondmuziek en 100 volt installaties, vergadersystemen etc. van merken zoals Bose Professional, Cloud, Proel, Fitness Audio, EAW, Bosch (Bosch Security systems), Audac en Neutrik. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.