Hamer Witgoed

Kiest u voor service dan kiest u voor Hamer Witgoed

Apeldoorn
Talingweg 76
7331GP  Apeldoorn
Tel: 0555332092
info@hamerwitgoed.nl
Vandaag van 09:00 - 18:00
Openingstijden
maandag: 13:30 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
zaterdag: 09:00 - 16:00
zondag: Gesloten
Over ons

50 jaar staat de firma Hamer voor u klaar! Wij staan garant voor een deskundig advies en een uitstekende service. Bijvoorbeeld leveren wij televisies, wasmachines, koelkasten, en klein huishoudelijke apparatuur van bijna alle gerenommeerde merken. Bezorging en installatie van uw apparatuur kunt u gerust aan ons overlaten door onze eigen bezorgservice zodat snelle levering mogelijk is. Ook voor reparaties van uw apparatuur bent u bij ons op het goede adres, deze worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kom gerust eens langs en bezoek één van onze showrooms zodat u onder het genot van een kop koffie onze producten kunt bekijken.
In 1996 opende Hamer Witgoed haar deuren aan de Talingweg. Met dit tweede filiaal konden wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Bij Hamer Witgoed kunt u terecht voor wasmachines, wasdrogers en koelkasten maar uiteraard ook voor al uw huishoudelijke producten. Wij kunnen u goed adviseren over onze producten zodat u zeker weet dat u bij ons de juiste aankopen doet.
Kiest u voor service dan kiest u voor Hamer Witgoed. Wij garanderen een snelle levering van uw aankopen en kunnen deze snel bij u thuis bezorgen en installeren. Mocht er aan uw aankopen onverhoopt toch iets defect gaan dan zal onze technische dienst dit zo snel mogelijk voor u proberen op te lossen. Ook voor onderdelen, aansluitmateriaal, batterijen, printercartridges en stofzuigerzakken bent u bij ons op het juiste adres!

Activiteiten
Contact

Heeft u vragen? Vul dan hier ons contactformulier in.